fredag 17 februari 2012

På äventyr!

På eftermiddagen gav sig valparna + Pompe (mamma Bella fick ledigt) iväg på valparnas hittills största äventyr: Social träning hos Fredrika på Foderboden i Stenkyrka. Lite pip i bilen på väg dit, och sedan släpptes bestarna lösa i affären. Det var tveksamt i början. Världen blev så stor...

Snart var det dock full fart och mycket att titta på. Försöken att modella i Fredrikas fina koppel gick bara sådär - det var absolut inte läge att sitta fast i snöre, om det var alla fem helt eniga. Tyvärr, för de var väldigt fina! Aida i gul/orange, Alva i rött, Ajax i blått, Argenta i ljuslila och Alice i cerise.
Fredrika fick en del extra jobb med att torka förbluffande många kissfläckar. Och med att hindra Pompe från att försöka äta sig igenom den ätbara delen av sortimentet.
Och sen åkte vi hem. Det var väldigt, väldigt tyst och lugnt i bilen och jag skulle gissa att alla fem har sovit sött större delen av kvällen. Världen är väldigt stor om man bara är sex veckor. Småbellorna har verkligen mycket roligt, spännande, läskigt och mysigt att se fram emot.